Alltid tilgjengelig telefon 32 14 13 65
Dødsannonser
& minnesider
Nye løsninger

Direkteoverføring av seremoni

Noen familier bor spredt omkring i Norge og utlandet. Det er ikke alltid mulig for alle å komme til en gravferd, selv om mange strekker seg langt for å få det til. Da kan våre strømmeløsninger være et godt alternativ.

Med begrensningene vi nå har på grunn av koronapandemien, er det enda flere som ikke kan delta i begravelser. Det er begrensninger på hvor mange som kan samles og det kan være fordi det er vanskeligere for folk å reise. Det å da kunne følge en sending fra kirken eller krematoriet, kan bli viktig og fint for noen.

Vi kan tilby en enkel direkteoverføring med bilde og lyd. Dersom det er ønske om en mer avansert sending med flere kameraer, kan vi leie inn hjelp til det. Sendingen kan man følge direkte ved å gå inn på avdødes minneside hos Kvamme & Urnes. Der vil det komme en meny ca 15 minutter før seremonien starter som heter 'Direktesendt seremoni'. Minnesiden finner man her på hjemmesiden vår eller under dødsannonsen på nett. Sendingen kan ikke sees i opptak, men kun følges direkte mens gravferden pågår.

Vi bruker informasjonskapsler

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Les om hvilke vi bruker og hvordan vi administrerer dem i vår personvernerklæring, og klikk innstillinger for å administrere hvilke informasjonskapsler du tillater.